Belépés

látogató számláló

Cégbemutató

Kik vagyunk mi?

2004 óta foglalkozunk munkavédelemmel először egyéni vállalkozóként, 2007 óta pedig Kling Munkavédelmi Kft-ként. Ez idő alatt rengeteg vállalkozásnak és intézménynek tettük rendbe a munkavédelmi feladatait. Az itt szerzett tapasztalatok sarkalltak arra, hogy ezt az oldalt létrehozzuk azért, hogy a nem veszélyes tevékenységű cégek is könnyen és gyorsan meg tudják oldani a munkavédelmi oktatást.

A cég vezetője Kling Péter munkavédelmi szakmérnök, a bemutatkozása itt olvasható, a különböző médiákban (pl. HVG-Online) megjelent munkavédelmi témájú publikációi pedig itt érhetőek el.

Ha Önt komolyabban érdekli a cégünk munkavédelmi tevékenysége, javaslom, hogy látogassa meg a www.munkavedelem.biz oldalunkat is, ahol kifejezetten vállalkozásoknak szánt bőséges és egyszerűen megfogalmazott tudnivalókat talál.

A munkavédelem témakörében már több egyedülálló és ingyenes online szolgáltatást fejlesztettünk ki, ez a mostani oktatási rendszer ezek szerves folytatása:

  1. www.munkavedelem.biz, itt a vállalkozásoknak szánt bőséges és egyszerűen megfogalmazott tudnivalókat talál, valamint egy automatikus felmérőt is, ami rögtön és személyre szabottan megadja Önnek, hogy milyen munkavédelmi feladatai a vannak cégének.
  2. Heti rendszerességű munkavédelmi hírlevél, amely folyamatosan tájékoztatást nyújt Önnek a jogszabályváltozásokról, célelellenőrzésekről és egyéb szakmai hírekről.
  3. munkavédelmi klub, amely inkább a munkavédelmis kollégáknak szól, de a teljesség kedvéért megemlítem.

Hol talál meg bennünket?

Irodánk a 1027 Budapest, Vitéz u. 5-9. A. lház 4/c. szám alatt található, de mivel rengeteget vagyunk ügyfeleknél, kérjük, csak előzetes egyeztetés után látogasson meg minket.


Nagyobb térképre váltás